Μασάζ, είναι κρίμα να το στερούμε από τον εαυτό μας και να το θεωρούμε είδος πολυτελείας.

Η καθημερινότητα μας, μας στρεσάρει και όλο αυτό ως αποτέλεσμα έχει αντίχτυπο στην ψυχολογία και στο σώμα μας. Εμφανίζεται στο σώμα μας με μορφή έντασης, και κυρίως στην περιοχή του αυχένα,-εκεί είναι που συσσωρεύεται το άγχος- γιατί αυτόματα όταν πιεζόμαστε ανεβάζουμε τους ώμους μας.

Γενικότερα όμως από τους ρυθμούς της ζωής δεν δίνουμε στο σώμα μας την πρέπουσα προσοχή, δεν συνειδητοποιούμε ότι αυτό είναι το «προσωπικό μας όχημα» που φιλοξενεί τον εαυτό μας και θα έπρεπε να το φροντίζουμε.

Ένα απλό άγγιγμα πολλές φορές μας κάνει να νοιώσουμε πολύ καλύτερα.

Δεν είναι τυχαίο ότι η Virginia Satir, αυθεντία στην οικογενειακή συμβουλευτική είπε ότι ο άνθρωπος χρειάζεται την μέρα 4 αγκαλιές για να επιβιώσει, 8 αγκαλιές για να συντηρηθεί και 12 αγκαλιές για ανάπτυξη.

Είναι ένδειξη αγάπης, καλής πρόθεσης και ανακούφισης. Αν όλα αυτά τα προσφέρει ένα απλό άγγιγμα τότε μπορούμε να κατανοήσουμε ότι το μασάζ μπορεί να κάνει θαύματα. Είναι κρίμα να το στερούμε από τον εαυτό μας και να το θεωρούμε είδος πολυτελείας.

Αν νιώθετε πολύ πιεσμένοι, πλέον ξέρετε τι θα σας κάνει να νιώσετε καλύτερα…Κλείστε το ραντεβού με την απόλυτη χαλάρωση και ευεξία σήμερα κιόλας.

Τηλέφωνο επικοινωνιας : 6985580913

 

Με τιμή ,

Click For massage